Granten er nå stengt. Bla ned for å se de heldige vinnerne.

Først og fremst, tusen takk til alle som har sendt inn et bidrag til årets Grant!

Fristen for å levere inn et bidrag er nå utgått, og dommerne har valgt våre vinnere.

Dette årets vinnere av Promethean Grant konkurransen:

Begnadalen Skole, Flisa Skole, Fløysbonn Skole, Gjesåsen Skole, Haugesund International School, Havøysund Skole, Hennummarka Barneskole, Kjelle Videregående Skole, Odda Skole, Saumfundet Skole.

Standarden på bidragene vi har mottatt dette året har vært skyhøy, og våre dommere gledet seg over å se dem alle.

Du kan følge oss på Facebook for alle våre Grant-oppdateringer.

Dette årets vinnere av Promethean Grant konkurransen

Register deg dersom du er interessert I Promethean Grant 2019! Vi kommer til å sende deg e-post i forkant for å informere deg om detaljer, åpning- og stengingsdatoer, tips og mye mer.

Katrine Skovholt

«ActivPanel har ikke bare skapt store endringer i lærerens didaktiske hverdag. Den er nå et «must» i alle klasserom og gir mange muligheter mht. undervisning og læring. Jeg vet av erfaring hvilket engasjement interaktiv skjerm kan skape og har sett hvordan elevene motiveres til å lære. Alle bør ha en ActivPanel i sitt klasserom!»

Kjersti Outzen Arneberg

«Som lektor med hjerte for teknologi, ønsker jeg å bidra til at flere skoler i Norge får muligheten til å ta i bruk fantastisk læringsteknologi uansett økonomiske rammer. ActivPanel er en nøkkel for å låse opp og redefinere lærings- og samhandlingspotenisalet i dagens klasserom, noe mange skoler over hele landet har erfart. Vi gleder oss masse til å se alle bidragene som kommer inn!»

Andreas Bergström

«Det er ingen tilfeldighet at Promethean i dag ikke bare er markedsleder i Norge, men også generelt i den vestlige verden, på det såkalte K12-markedet (skole). Takket være det faktum at ActivPanel er utviklet i samråd med lærere og eksperter på EdTech for et verktøy optimalisert for klasserommet, har produktene vunnet stor suksess. Vi er veldig glade for å kunne implementere Promethean Grant i Norge og se alle de kreative oppføringene.”